Подароци

Гранд кафе тепсија (30 cm)

Гранд кафе тепсија (30 cm)

Останати
4993 парчиња
40 бодови
Гранд кафе ѓезве (0,4 l)

Гранд кафе ѓезве (0,4 l)

Останати
4830 парчиња
15 бодови

Како до сигурна добивка?

1 Отворете ја промотивната амбалажа на Гранд Кафе Голд (100g, 200g или 500g)
Grand Kafa
2 Во внатрешноста на амбалажата пронајдете уникатен КОД
Кодот внесете го на www.grandkafa.mk или пратете СМС порака со содржина: GRAND (празно место) единствениот код, на 142 241
Grand Kafa Barcode
3 Собирајте бодови и заменете ги за уникатни Металац содови за готвење.
Grand Kafa Tock

Подароци

Grand Kafa Pokloni